AFGEWERKTE MACHINES

Koppeling zitmaaier stuk

De uitgaande as voor de aandrijving van de maaibalk was stuk. De lagering waar de  as in draait was stuk en uitgesleten. De lager volledig kapot was volledig kapot. De behuizing waar de koppelplaten in zitten waren hierdoor ook volledig kapot gedraaid. Curd heeft alles herstelt en bestelt zodat alles terug werkt. Waar de klant de machine had gekocht zeiden ze dat het onherstelbaar was.

Deze zitmaaier was voledig verkeerd bedraad

Bij deze  zitmaaier was de bedrading volledig verkeer. Waardoor de schakelaars waren weggesmolten, daarnaast waren alle veiligheden ook opgebrand. Curd heeft alles opnieuw aangesloten en bedraad. Er zit ook een nieuw contactslot in. Curd heeft deze zitmaaier ook een onderhoud gegeven en nieuwe messen opgezet.

Aandrijving van de messen stuk

Bij deze hakselaar was de hydro koppeling stuk. Dit is een hydraulische koppeling die de overbrenging van de motor naar de messen maakt. Bij blokkade overhit de koppeling en werpt hij olie uit. Waardoor de smeltzekering telkens doorsmelte. Curd heeft hier de onderdelen besteld en de hakselaar terug gemaakt.